AdoreBox

May 8, 2013







Sveiki!
Šiandieną ryte buvau maloniai nustebinta naująja AdoreBox dėžute. Turinys manau tikrai geresnis negu praėjusio mėnesio dėžutės. Pirmas dalykas, kuris patiko, kad produktai duoti dideliais tūriais :) Taigi dabar šiek tiek apie kiekvieną produktą:
  1. "Di Palomo" rankų ir nagų kremas "Orange Blossom with Honey". Apie šį kremą galiu pasakyt tik gerus žodžius, pirmiausiai tai kaip ir visi "Di Palomo" produktai, kuriuos turėjau ir vis dar turiu - nuostabiai kvepia! Antra, yra gan tirštas ir riebus, tad savo darbą atlieką puikiai, jau po pirmo pasitepimo rankos tampa švelnesnės ir sudrėkintos. Taip pat nelipšnus, tad nereik bijoti po to prie ko nors liestis.


  2. Šampūnas ir kondicionierius Aloe Vera "Faith in Nature". Išbandžiau prieš rašant šį post'ą. Labai patiko,kad yra natūralus, be konservantų ir dažiklių, plaukus išplauna labai gerai. Drėkina, plaukai švelnesni ir gan maloniai kvepia :) 


  3. "Vera Valenti" akių šešėliai. Taip pat prieš išlekiant į paskaitas išbanžiau. Naudojau pirmą, trečią ir penktą spalvytes. Iš tikro nustebau. Kažkodėl buvau pasiruošusi pačiam blogiausiui. Bet šešėliai maloniai pasiskirsto, nebyra. Atrodo lyg būtų pusiau kreminiai šešėliai. Taip pat ganėtinai ilgai išlieka. Aš asmeniškai turiu gan riebią veido odą, akių vokai ne išimtis. Ir be akių šešėlių pagrindo visas grožis subėga vos per porą valandų, tačiau šie šešėliai, tokią karštą dieną, nesubėgę išbuvo apie 5-6 valandas. Spalvos irgi - tobulos. Esu natūralių - rudų, šampaninių akių šešėlių mylėtoja, nes šios spalvos tinka prie mano akių. Tad šią paletę tikrai naudosiu gan dažnai.  




  4. "Marc O'Polo" kvepalų mėginėlis. Myliu kvepalų mėginėlius, kadangi juos gali nešiotis visur su savim ir taip pat atrasti naujų kvapų. Irgi, ryte išbėgant į paskaitas pasikvepinau šiais kvepalais ir likau patenkinta, nes kvapas toks prabangus, malonus nosytei ir ilgai išliekantis. Galvoju apie didesnės pakuotės pirkimą. 


  5. "Iwostin" apsauginiai saulės kremai su SPF 50+. Nebandžiau, nežinau koks kvapas, konsistencija ir panašiai, tačiau visada malonu turėti saulės kremo, na bent jau mažytį mėginėlį kosmetinėje, nes iš tiesų aš nežinau kada ir kiek laiko teks praleisti saulėje. O apsauga būtina! 


  6. "Giovanni eco chic hair care" plaukų serumas. Rašo, kad vos kelių lašų pakanka ištrinti drėgnus arba sausus plaukus.Ir galima naudoti prieš modeliuojant plaukus, t.y. prieš naudojant plaukų džiovintuvą ar tiesinimo žnyples. Tiesą sakant, nekantrauju išbandyti!


  7. "dr.organic" Rankų ir nagų kremas bei kūno gelis su alijošiumi. Abu produktai natūralūs, be dažiklių ir parabeno, taip pat fragrance free. Kūno gelis, kaip rašo, labai padeda po nudegimų saulėje. Tad manau greitu metu man jo labai reikės! 

Taigi, šia dėžute tikrai džiaugiuosi labiau, negu praeitą mėnesį, kadangi produktų pakuotės didelės, dauguma priemonių yra natūralios, netestuotos su gyvūnais. Taip pat labai smagu kaskart gavus dėžutę bėgt išpakuot, kad pamatytum jos turinį. Jausmas, lyg tavo gimtadienis būtų kas mėnesį ! O ir sužinai daug gerų dalykų apie produktus, juos išbandai ir atrandi kažką naujo, kuo galėtum papildyti savo kosmetikos kampelį. Tad visoms merginoms, kurios vis dar dvejojate ar verta, sakau drąsiai - TIKRAI VERTA! O tos, kurios jau išbandėte, pasakykite savo nuomonę komentaruose, labai įdomu sužinoti ką galvojate jūs :)

Visą reikiamą informaciją apie dėžutes rasite Atrask Grožį internetinėje svetainėje arba facebook puslapyje.

P.s. Again, sorry, but this time only in Lithuania.

Love, Inna ;*


4 comments on "AdoreBox"
  1. Labai patinka šitie kvepaliukai. :)

    http://symbafashion.blogspot.com/2013/02/nyfw-vera-wang.html

    ReplyDelete
  2. Such a cute blog. Thanks for dropping by my blog. Following you now. Follow me back? :) xoxo
    http://seliej.blogspot.in/

    ReplyDelete