Stepping into Spring

March 12, 2015


Finally long waited spring is finally here! The time when finally I can wear leather jacket instead of a coat. Also it means that it is right about time for bigger shoe option. Spring is that time when you can experiment with your outfit the most and especially with the shoes! There is such a big variaty to pick from! I have really huge love for high heels, but despite that, flat shoes, ankle boots and slip on's take all the space in my closet. Maybe it is because I always have a busy schedule and in one day I have to walk quite a lot, so I don't really want to be worrying about tired legs from high heels after all.




For this sunny, beautiful and busy day I picked to wear my favorite jeans, basic white top, leather jacket, sand color shoes and of course some accessories. And I am really in love with my new sunglasses! 
Anyways, I hope that spring brings a lot of good vibes for you as it does for me!
Wish you all a beautiful spring!


Pagaliau sulaukiau to tikrojo pavasario, kada paltus ir puspalčius pagaliau keičia odinės striukės, švarkai ir švarkeliai. O taip pat tai reiškia, kad metas traukti sportbačius, pusbačius, aulinukus ar „slip-on“ tipo batukus. Pavasaris būtent tas metų laikas, kada gali daug eksperimentuoti su savo apranga, o ypač batais! Turiu neapsakomai didelę meilę aukštakulniams, tačiau pastarieji mano spintoje vietą užleidžia žemakulniams, ar su mažu paaukštinimu batukams, o dar geriau – vis dar mados viršūnėse ir visų mados ikonų mylimiems sportiniams bateliams ar „slip-on“ batams. Galbūt dėl to, kad mano dienotvarkė visada būna pilna ir per dieną tenka nužygiuoti ne vieną ir ne du kilometrus ir tikrai nesinori sunkią ar ilgą dieną nerimauti dėl paskaudusių nuo aukštakulnių kojų.

Šiai saulėtai, šiltai ir pavasariu dvelkiančiai darbingai dienai pasirinkau jums jau žinomus ir mano labai mylimus plėšytus džinsus, „basic“ tipo bliuskutę, odinį švarkelį, talpią juodą rankinę, rudus aulinukus ir žinoma – saulės akinius. 
Tikiuos, kad pavasaris ir jums atneša gerą nuotaiką lygiai taip pat kaip ir man! 
Gražaus pavasario!


 | shoes, jacket, top  STRADIVARIUS | jeans, glasses  ZARA | bag  H&M | necklace FOREVER 21 | 

1 comment on "Stepping into Spring"