Black suede dress

March 29, 2016

Hey loves! How are you all doing? I hope you  are doing well, just like I am! This weekend will be super exciting and fun and I have a little surprise that I will show you on friday evening, so make sure you follow me on instagram if you don't want to miss it! Also, saturday me and few other bloggers are going to Rigas Fashion Week together with Maybelline New York. And Maybelline will have a special event there called "Make It Happen". There will be over 50 bloggers from Baltic countries. How amazing is that? I really can't wait and share with all the details with you! I will prepare loads of posts and make tons of pics for you. And I was wondering if you would like me to vlog my weekend in Riga? If you want, then please leave a comment bellow!

Talking about my outfit - yesterday, aka Easter Monday was a really beautiful & sunny day here in Lithuania, so I decided to spend some time in the city with my brother. I am not a huge fan of dresses & skirts, don't get me wrong it's really pretty and fashionable, but somehow I like myself better with jeans or pants, than skirts / dresses. I feel more comfortable with pants, but I really want to change that and start wearing more skirts and dresses. So I braced myself and decided to wear a dress. And I actually liked how I looked and felt quite confident, I guess black colour helped there a lot. Anyway, I think you will see me wearing dresses and skirts more this spring and summer. What is your opinion on skirts and dresses? What do you prefer more, skirts or pants? 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Sveikos! Kaip laikotės? Tikiuosi, kad taip pat gerai, kaip ir aš! Šis savaitgalis man nusimato labai smagus ir penktadienį vakare pasidalinsiu kai kuo labai man svarbiu ir su nekantrumu laukiamu dalyku, tad jeigu įdomu kas tai, stebėkit mano instagram'a !Taip pat šeštadienį aš ir dar keletas blogerių iš Lietuvos, kartu su Maubelline New York, vyksime į Rygos Mados Savaitę, kur Maybelline turės savo dienos renginį, kuriame bus pristatytas naujas šūkis - "Make It Happen". Planuojama, kad renginyje bus daugiau nei 50 tinklaraštininkių iš visų Baltijos šalių. Nerealu ar ne? Tikrai su nekantrumu laukiu ir noriu viskuo pasidalinti su jumis, todėl tikrai paruošiu labai daug įrašų ir dar daugiau nuotraukų! Taip pat svarstau dėl vlogginimo, ar norėtumėt, kad padaryčiau viso savaitgalio vlogą? Nes jei atsiras norinčių - mielai tai padarysiu. 

Na, o kalbant apie mano derinį - vakar, Velykų Pirmadienį buvo tobulai graži ir šilta pavasarinė diena, todėl su broliu nusprendėme praleisti pusdienį mieste. Šiaip aš nesu didžiulė suknelių ar sijonų mėgėja, bei dėvetoja. Nesupraskit manęs neteisingai, sijonai ir suknelės yra labai gražu ir aš pavydžiu toms merginoms kuriuos sukneles ir sijonus mėgsta labiau ir nešioja dažniau nei kelnes, bet aš asnemiškai nesijaučiu labai patogiai ir gerai su sijonu ar suknele. Tačiau labai noriu tai pakeisti ir tiesiog verčiu save vilktis sukneles bei sijonus dažniau ir taip priprasti ir įprasti ir pradėti jaustis patogiai. Žodžiu, todėl šiam pusdieniui ir pasirinkau suknelę. Turiu pasakyti, kad jaučiaus gana gerai, manau juoda spalva viskam labai padėjo. Na ir manau, kad šį sezoną ir vasarą matysit tikrai daugiau derinių kuriuose dėvėsiu sukneles ar sijonus. Ką jūs mėgstat labiau? Sukneles ir sijonus ar kelnes? O gal irgi teko pratintis prie sijonų, kaip ir man dabar tenka? 


with love,
Inga

| shoes, dress ZARA | jacket STRADIVARIUS | bag PRIMARK | glasses ZERO UV | jewellery THE PEACH BOX | phone case SKINNY DIP LONDON | 







Post Comment
Post a Comment