ST. Moriz self tan review

March 26, 2016

Spring and warm sunny days means one - more distressed denim and showing off more skin. It's not a secret that after winter our skin is pale as white cheese. I am not an exception, although my tan is still holding on a bit since summer and I am not as pale as usual I would be at this time. And personally for me it is quite beautiful when the skin is nicely tanned. But I am not going on vacation any time soon & I don't want to go to tanning beds, because they dangerous to your skin. So I searched for an alternative. And one day while scrolling through TopBeauty webpage I saw these St. Moriz self tanning products. I have seen other bloggers barging about them so I decided to give it a try, because it is a healthier way to get a nice skin color than going to tanning beds. 

TopBeauty kindly send me the whole box of ST. Moriz products. As you can see in the picture I received Instant Leg Tanning Spray, Instant Wash Off Self Tan, long lasting Self Tanning Mousse, Exfoliating Body Scrub and a self tan applicator mitt. I haven't tied everything yet, but definitely will write about every single product as soon as I will try them out. For now I am gonna talk about Scrub and Instant Wash Off Tan.

So the reason why I tried the wash off self tan first is because I haven't used self tan products in ages and I was scared that I am not gonna apply it nice from the first time. But I guess the scrub that you have to use before applying the product made everything much easier. The tanning lotion blended out really well with the mitt. Also it was really easy to apply smoothly because the lotion is in dark brown color so you can see well where you have applied and where you haven't. Here in the picture bellow you can see a before & after effect. Amazing, right? I was happy with the result and it stayed on until I went to shower and washed it off. Also the product didn't left any stains on my clothes, so another huge plus!

Like I said I am really pleased with the result and now I feel more confident about using self tan and as soon as I finish writing this post, I will go to take a shower and then to apply a long lasting Self Tanning Mousse on my whole body (haven't decided about my face yet, but they can be used for face too!). Have you guys tried long lasting Self Tanning Mousses? Maybe you tried St. Moriz and can give me some advice on how to apply it evenly? Waiting for your comments! 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Atėjęs pavasaris ir saulėtos, šiltos dienos reiškia vieną - daugiau plėšytų džinsų ir tuo pačiu daug daugiau rodomo apnuoginto kūno. Ne paslaptis, kad po žiemos mūsų oda būna balta kaip sūris. Aš nesu išimtis ir taip pat per žiemą praradau gražų įdegį, nors turiu pripažinti, ka dar šiek tiek jo laikosi, nes nesu tokia balta kokia įprastai esu tokiu metų laiku. Na ir asmeniškai man gražiai ir tolygiai įdegusi oda yra labai gražu, bet į jokius šiltus kraštus greitu metu nevažiuoju, į soliariumus eiti irgi nenoriu, nes tai labai kenkia odai. O gražaus įdegio pavasariui vistiek norisi, todėl pradėjau ieškoti alternatyvų. Ir vieną dieną naršydama po TopBeauty internetinę parduotuvę, pamačiau šias St. Moriz savaiminio įdegio priemones. Pasiskaitinėjau kitų blogerių atsiliepimus ir be ilgesnių dvejonių nusprendžiau išbandyti, nes tai sveikesnis ir greitesnis būdas įgauti gražią kūno spavą, nei einant į soliariumus.

TopBeauty mielai man atsiuntė visą dėžę ST. Moriz priemonių. Iš nuotraukų galit pamatyt, kad gavau ( iš kairės į dešinę pirmoje nuotraukoje ) savaiminio įdegio purškiklį kojoms, nuplaunamą įdegio losjoną, ilgalaikes savaiminio įdegio putas, kūno šveitiklį ir savaiminio įdegio aplikatorių - pirštinę. Visų priemonių tikrai dar nespėjau išbandyti, bet tik išbandžius būtinai parašysiu atsiliepimus apie kiekvieną atskirai, na o šiandieną pakalbėsiu apie tai, ką jau išbandžiau - šveitiklį ir nuplaunamą savaiminio įdegio losjoną.

Priežastis kodėl pirmą nusprendžiau išbandyti nuplaunamą losjoną, o ne ilgalaikes putas labai paprasta - bijojau, kad nesugebėsiu tolygiai paskirstyti įdegio, nes savaiminio įdegio priemonių nenaudojau jau labai ilgą laiką. Tačiau esu įsitikinus, kad kūno šveitiklis, kuriuo reikia nušveisti savo kūną prieš naudojant įdegį tikrai palengvino darbą bei padėjo ir prisidėjo prie gražaus ir tolygaus  įdegio rezultato. Įdegio losjonas pasiskirstė tolygiai labai lengvai. Tiesa, jį paskirstyti labai padėjo ir tam skirtas aplikatorius ( aplikatorių tikrai patarčiau naudoti vien dėl to, kad apsaugoti savo delnus nuo atrodymo juokingai ir nešvariai ). Taip pat produktą paskirstyti tolygai buvo lengva ir dėl to, kad pats losjonas yra tamsiai rudos spalvos ( kas buvo kiek keista, nes įpratus esu prie bespalvių savaiminio įdegio kremų ), todėl labai gerai matėsi, kur produkto yra pakankamai, o kur jo dar šiek tiek reikia. Nuotraukoje galit pamatyti mano prieš ir po rezultatą. Aš esu labai labai patenkinta, ką manot jūs? Mano nuomone tai spalva labai super ( naudojau medium), kojos neatrodė per daug dirbtinai rudos ar per oranžinės. Pats įdegis išsilaikė puikiai visą dieną, o duše labai lengvai viskas nusiplovė. Kitas svarbus dalykas, kad pilnai susigėręs produktas nepaliko jokių dėmių ant drabužių.

Na ir kaip jau minėjau, rezultatu esu labai patenkinta ir dabar išbandžius nuplaunamą jaučiuos kur kas geriau dėl ilgalaikio savaiminio įdegio putų naudojimo. Ir tiesą pasakius baigus rašyti šį įrašą eisiu į dušą šveisti viso kūno ir tada bandyti tas ilagalikes įdegio putas and viso savo kūno, ne tik ant kojų ( dėl veido dar nenusprendžiau, bet šias priemones galima naudoti ir veido odai ). Man įdomu ar jūs dažnai naudojat savaiminio įdegio priemones? Galbūt kažkas iš jūsų išbandėt ir ST. Moriz firmos priemones? Lauksių jūsų atsiliepimų ir patarimų komentaruose!



Post Comment
Post a Comment