Dessata hair brush - for us and for dogs too?!

April 26, 2016

Hello everybody! So I have already expressed my love for Dessata hair brush once, I compared them with other similar hair brushes like Tangle Teezer and Macadamia No Tangle ( find it here ). Today I am gonna express my love for them again, but this time from my whole family, including my dog ( whaaat?!) !!

So from the day I got Dessata hairbrush for myself, my mom kept asking for one for her, because she tried it too and she liked how it brushed her hair ( she has very thick hair ). So I just went to InHair salon ( you can also get them at Douglas, TopBeauty, GrozioDraugas ) and got Dessata for my whole family, my mom, my dad and even my dog.

I bet you are wondering whats up with the dog thing? Well, I do have a golden retriever pup. Quite spoiled and sensitive puppy. He doesn't like talking baths and even more he doesn't like ( or should I say now didn't liked ) having his hair brushed. And as we all know, dog hair brushes really look awful with the metal bristles and what so ever. So for years now it's been one huge struggle. I always had to pick up a fight with my dog if I wanted to brush him very well. And the other day, after I bathed him, I thought yo myself - what if I will try brushing him with Dessata? It brushes thick human hair amazingly, detangles, nice to use on wet hair and it does give a nice massage to your scalp when you are brushing your hair. So why not to try on my dog? Maybe he is gonna like it too? And you can guess how it all went. He was enjoying every single second of it. He even turned his head sides where he wanted me to brush him more. Then he laid down and just enjoyed me brushing him with closed eyes, open mouth and his tong out, his tail wiggling. 

So I really wanted to bring this out. I know that there are more people like me, who are struggling an having difficult time when it comes to brushing their dogs. Or maybe you have a kid, who doesn't like brushing hair, I really suggest trying Dessata brushes out. I honestly love them they are the best for my, for my moms and my dads hair and for my puppy as well.  Also I believe that it could be a perfect gift for Moms Day :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Sveiki! Nepaisant to, kad kartą jau išreiškiau savo meilę Dessata šepečiams, palyginau juos su panašaus tipo šepečiais kaip Tangle Teezer ir Macadamia No Tangle ( straipsnis čia ). Šiandieną ir vėl noriu sugįžti prie kalbos apie šiuos šepečius, tik šį kartą šiek tiek kitokiame amplua - įtrauksiu ir šeimos narių nuomonę, o taip pat ir šuns (kąąą?)

Nuo pat tada, kai įsigyjau Dessata šepetį, mama pradėjo juo šukuotis plaukus taip pat. Tada pradėjo prašyti, kad ir jai kada užbėgčiau įgyti tokį šepetį, nes patiko, kaip jis iššukuoja jos gana storus ir vešlius plaukus. Todėl aš ir vėl apsilankiau InHair salone / parduotuvėje ( šepečius taip pat galima įsigyti ir  DouglasTopBeautyGrozioDraugas parduotuvėse ) ir paimiau Dessata šepečių visai savo šeimai, įskaitant ir šunį,

Greičiausiai kyla klausimas kas čia vyksta su tuo šuniu? Na, aš turiu išlepusį ir gana jaurų auksaspalvį retriverį. Jam maudymasis vonioje ir šukavimasis prilygsta pasaulio pabaigai. Ir visi esam matę tuos baisius, metaliniais šeriais (labiau primena spyglius) gyvūnų šepečius, kurie neva įspūdingai iššukuoja gyvūnėlio kailį. Su tokiu šepečiu bandant šukuoti savo lepūnėlį, visuomet turėjau kariauti mūšyje, kol galiausiai viskas baigdavosi šuns pasislėpimu po sofa. Ir prieš porą dienų išmaudžiusi savo šunį už akių užkliuvo stivintis dėžutėje Dessata šepetys. Tada ir pagalvojau - žmogaus storus, garbanotus, vešlius plaukus šis šepetys iššukuoja nepriekaištingai, o dar ir šukuojant visai maloniai masažuoja galvą, kodėl gi nepabandyt pašukuoti šiuo šepečiu ir šuns? Galbūt ir jam patiks..? O ir man šuniuko priežiūra palengvėtų milijoną kartų. Ir griebiau aš už to šepečio, tada prie šuns... Ir ką jūs manot? Tokio patenkinto šuns (kai jis yra šukuojamas ) aš dar niekada nesu mačius! Jis net ir galvą ir savo "dubcę" arčiau man kišo, kad tik šukuočiau, galiausiai išvirto ant šono, užsimerkė, iškišo liežuvį ir vizgindamas uodegą mėgavosi kiekvienu prisilietimu!

Būtent dėl šios priežasties ir vėl nusprendžiau parašyti apie šiuos nuostabius šepečius, nes žinau ir tikiu, kad tokių kaip aš - kuriems šuns šukavimas = sunkiausias darbas pasaulyje, tikrai yra daug ir galbūt ši informacija padės ir pabandžius ir jūsų šuniui patiks! Net ir jei turite mažametį, kuriam šukavimasis visai nemalonu, manau irgi puikiai suveiktų, ypač kai jų išvaizda atrodo lyg žaislinių. Na ir visiems kitiem tikrai siūlau išbandyti Dessata - nes man ir mano mamai, bei tėčiui (juodas nešiojamo dydžio) jie tapo nepakeičiami! Šuniukui taip pat! Ir manau kad Dessata šepečių rinkinukas galėtų būti nuostabi mamos dienos dovana mus mylinčiom mamytėm :)


2 comments on "Dessata hair brush - for us and for dogs too?!"