L'Oreal False Lash WIng Sculpt mascara & Brow Artist Maker pencil review

September 13, 2016

Ruduo kaip visada yra kupinas ne tik mados, bet ir grožio / makiažo naujienų. Ir šį kartą aš testavimui gavau ne mažą kiekį įvairios naujos kosmetikos, kurią testuoju maždaug apie mėnesį. Todėl daugiau netempsiu laiko ir stengsiuos kuo greičiau ir kuo daugiau visko apžvelgti ir pasidalinti savo nuomone su jumis.
Pirmiausiai noriu pradėti nuo L'Oreal naujienų : False Lash Wings Sculpt blakstienų tušo ir Brow Artist Maker antakių pieštuko. Kodėl būtent nuo šių priemonių? Nes aš be jų neįsivaizduoju savo kasdienio makiažo. Nes net ir per atostogas, kai nesitepdavau pudros, o tik apsauginį saulės kremą, tušo ir antakių pieštuko palikti negalėjau. Tiesiog privalėjau paryškinti akis.


Iš pirmo žvilgsnio šis L'Oreal Brow Artist Maker pieštukas pasirode gana nepatogus. Platus ir netikslus, galbūt tik tinkantis merginoms kurios turi natūraliai plačius antakius, kaip Cara Delevingne. Bet klydau. Šis kreminės pudros tekstūros antakių pieštukas puikiai sukuria madingą tankių antakių įvaizdį nepaverčiant jų atrodyti dirbtinai. Iš pradžių spalva atrodo labai tamsi, tačiau ji labai lengvai, su kitoje pusėje esančiu šepetėliu išsisklaido. Taigi priemone naudotis labai paprasta, o svarbiausia antakiai paryškinami labai greitai, todėl ryte nereikia sėdėti ilgą laiką juos užpildant. Keli brūkšneliai, išsklaidymas ir tobula. Na, o jei norisi šiek tiek aštresnio antakių užbaigimo - visada galima pasiimti ausų krapštuką ir šiek tiek patobulinti formą ir užpildymą. Bet man ši priemonė labai tinka ir patinka ir ją naudojų kiekvieną dieną. Beje, antakiai išlieka ryškūs visiškai vią dieną. 


 Nors ir nesu mėgėja tokių kirstų formų šepetėlių, tačiau šis L'Oreal False Lash Wing Sculpt kažkaip "prilipo". Pasidažius šiuo tušu blakstienos atrodo gerokai ilgesnės. Reklaminiame buklete teigiama, kad jis turėtų suteikti apimties, tačiau šiuo atveju tikrai yra kitų tušų, kurie suteikia daugiau apimties. Šis man patiko tuo, kad labai prailgina blakstienas ir jas šiek tiek pariečia. O kitas man svarbus faktorius - jis nenubėga ir nepalieka žymių ant vokų po ilgos dienos. 


Ar rekomenduočiau šias priemones ? Tikrai taip, ypatingai antakių pieštuką, nes man jis - TOBULAS. Beje, mano pieštuko spalva 04 Tamsi Brunetė. Šviesiaplaukėms merginoms yra spalvytė 02 Šalto Atspalvio Brunetė. Pieštuką jau galite rasti prekybos centruose, kaina 7,99 Eur. Kaip už tokią skalsią priemonę - tikrai nedaug. 


PR SAMPLE

Post Comment
Post a Comment