Grey Coat & Fedora Hat OOTD

November 18, 2016


Prabudusi vieną rytą ir pažvelgusi pro langą – išsižiojau. Visiškai nesitikėjau išvysti sniegą. Stovėjau taip prie lango ir galvojau – ką gi čia rengtis? Ar labai kieme šalta? O kur mano visi žieminiai drbužiai? Kodėl aš nieko nepasiruošusi? O turiu tik pusvalandį susiruošti..Tada paskubomis kuičiau spintą ieškodama kažko šilto, minkšo ir mielo. 

Šiandien noriu papasakoti apie savo netikėtą rytą ir pakalbėti ne tik apie madingus ir stilingus drabužius, bet ir apie jų audinius, kad taip netikėtai užklupus žiemai pasirinktume teisingą aprangą. Kokius audinius pasirinkti, kad neatrodytum kaip meškutė ir tuo pačiu nesušaltum?

Taigi, pirmiausiai atidarius spintą už akių užkliuvo pilkas paltas. Jis atrodo tikrai plonas ir nelabai tinkamas žiemai, tačiau sudėtyje yra 50% vilnos, todėl tikrai bus šiltesnis, kad ir būtamas toks plonas, nei kokia išpūsta sintetinė striukė su dirbtiniu kailiuku. Kuičiu spintą ir ieškau toliau – džinsai. Storesnio audinio žinoma. Tinka. Tada akys ieško ir vėl kažko minkšto, pūkuoto ir šilto. Pamatau juodą 45% mohero vilnos megztinį. Imu nieko per daug negalvojus, nes šiltesnio dalyko už mohero vilną nesu mačiusi. Tada apžiūriu ką gi čis išsitraukiau. Visos tamsios spalvos. Soviu ir galvoju – nu reikia gi kažko šviesaus. Kažkokio akcento. Šalikas! Gi be šaliko juk niekur kojos iš namų nekelsiu, ypač kai lauke pilna sniego. Išsitraukiu iš vienos pusės švelniai rožinį, o iš kitos – kreminį šalikėlį. Pasižūriu vėl į jau prieš tai pasirinktus drabužius – juoda, pilka. Gerai, švelniai rožinė čia puikiai tiks. Tada dar bėgute nuo pakabos nugvelbiu 100% vilnos skrybėlę. Pagalvojau : bus ir šilta ir atrodysiu stilingai. Tada sustojau ties batų lentyna. Akys krypsta į žieminius batus, tada į rudeninius, tada vėl į žieminius ir taip kokius tris kartus. Mintyse galvoju – žieminius batus nešioju tik kai temperatūra nukrenta žemiau -10. Iki tol renkuosi rudeninius batus tik į juos įsidedu vilnos padukus. Tada pamatau juodus, natūralios verstos odos aukštakulnius. Nesu didžiulė aukštakulnių megėja, pavasarį ir vasarą dažniausiai aviu lygiapadžius, tačiau kažkodėl žiemą, labiau linkstu prie aukštakulnių. Žodžiu mistika. Imu tuos jau minėtus juodus aukštakulnius, kurie tikrai žinau, kad puikiai atitinka mano pėdos linkį ir bus patogūs visą dieną. Viską apsivelku, viena koja žengdama pro namų duris dar užmetu akį į veidrodį ir... Tobulai! Visą dieną buvo ir šilta, ir patogu. Ką manot jūs?



shoes DEICHMANN | jeans ZARA | coat | ZARA | fedora hat ZARA | bag PRIMARK | scarf H&M




Post Comment
Post a Comment