Perfect Cheecks & Eyes with The Balm Cosmetics

December 11, 2016


Atėjo metas pakalbėti apie makiažą. O būtent apie kelias gėrybes iš The Balm kosmetikos. Apie šį prekės ženklą sužinojau galbūt tik prieš metus. Ir nuo to laiko, iki dabar, teko išbandyti visai nemažą dalį produktų ir pamilti juos. Šio prekės ženklo produkcijos prekybcentriuose nerasite, bet lengvi galite įsigyti su pristatymu į namus ar ofisą (kaip kad aš darau) iš Dijora Griožio Centro .Šiandieną noriu jus supažindint su keliom priemonėm, kurias ypač žiemą naudoju labiausiai. Pradėsiu trumpai pristatydama, kokį makiažą darausi sau žiemą - kontūravimo paletes iškeičiu į skaistalus, tiek kreminius, tiek birius, o akis vis paryškinu ir pabrėžiu natūralių ir šiltų atspalvių šešėliais. 

Taigi pirmiausiai ir pakalbėsiu apie kreminius  The Balm kosmetikos "How 'bout them Apples" cheek & lip paletę - skirtą ir žandukam ir lūpytėm. Paletę sudaro 6 atspalviai - nuo persikinių iki rusvų ir ryškiai raudonų. Iš jų 5 matinės ir viena blizgi spalvytė.  Tekstūra yra kreminė, todėl labai maloniai tepasi, tiek ant lūpų tiek ant žandų. Ir nei vieno nei kito nesausina. Taigi, kodėl aš myliu šią paletę būtent žiemą? O gi todėl. kad žiemą nuo žvarbaus vėjo ir šalčio mūsų oda linkusi išsausėti, o šie kreminės tekstūros skaistalai / lūpų balzamai visiškai nekimba prie išsausėjusios veido odos, o gražiai pasidengia. Tiesa, riebiaodėms merginoms, kaip ir man, kad ir su makiažo baze, šie skaistaliukai labai ilgai neišsilaikys, tačiau sausaodėms - ši paletė prilygsta stebuklui, todėl tikrai rekomenduoju! Tiesa, spalvos yra labai pigmentuotos, todėl tepant ant žandukų, būkit atsargios.




Rašydama šį įrašą jaučiuos kaip skaistalų fanatikė, bet taip ir yra! Skaistalais padažyti žandukai suteikia žavesio ir gyvybės visam vediui, natūraliai nuraudusių žandukų efektas suteikia kuklumo ir mielumo merginoms ir būtent žiemą, man asmeniškai, nuraudusių žandukų norisi labiausiai. Jei esi iš tų merginų, kurios žiemą būna visiškos baltaaodės - šie The Balm "Down Boy" skaistalai yra būtent tau. Tiesa, juos galima naudoti ir kaip akių šešėlius. Spalva yra švelniai rožinė ir patepus ant skruostukų atrodo labai natūraliai ir gražiai. Turiu pripažint, kad būtent šiuos nauoju daugiausiai. Spalva pigmentuota, sklaidosi gerai, išsilieka taip pat labai puikiai. 




Na ir galiausiai - akių šešėlių paletė The Balm "Nude Tude". Nuo šios paletės mano meilė The Balm kosmetikai ir prasidėjo. Pirmąją paletę įsigijau beveik prieš metus ir apie ją pasakojau, tad antrą kartą nesikartosiu, nes viską apie ją paskaityti galite čia: The Balm "Nude Tude" paletė. Tik pabrėšiu tai, kad ši yra mano jau antroji, o tai tikrai pasako daug. Salvos tobulos, pigmentacija tobula, padengimas ir sklaidymas nepriekaištingi. Verta dėmesio 100%.




Post Comment
Post a Comment