Image Slider

Black suede dress

March 29, 2016

Hey loves! How are you all doing? I hope you  are doing well, just like I am! This weekend will be super exciting and fun and I have a little surprise that I will show you on friday evening, so make sure you follow me on instagram if you don't want to miss it! Also, saturday me and few other bloggers are going to Rigas Fashion Week together with Maybelline New York. And Maybelline will have a special event there called "Make It Happen". There will be over 50 bloggers from Baltic countries. How amazing is that? I really can't wait and share with all the details with you! I will prepare loads of posts and make tons of pics for you. And I was wondering if you would like me to vlog my weekend in Riga? If you want, then please leave a comment bellow!

Talking about my outfit - yesterday, aka Easter Monday was a really beautiful & sunny day here in Lithuania, so I decided to spend some time in the city with my brother. I am not a huge fan of dresses & skirts, don't get me wrong it's really pretty and fashionable, but somehow I like myself better with jeans or pants, than skirts / dresses. I feel more comfortable with pants, but I really want to change that and start wearing more skirts and dresses. So I braced myself and decided to wear a dress. And I actually liked how I looked and felt quite confident, I guess black colour helped there a lot. Anyway, I think you will see me wearing dresses and skirts more this spring and summer. What is your opinion on skirts and dresses? What do you prefer more, skirts or pants? 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Sveikos! Kaip laikotės? Tikiuosi, kad taip pat gerai, kaip ir aš! Šis savaitgalis man nusimato labai smagus ir penktadienį vakare pasidalinsiu kai kuo labai man svarbiu ir su nekantrumu laukiamu dalyku, tad jeigu įdomu kas tai, stebėkit mano instagram'a !Taip pat šeštadienį aš ir dar keletas blogerių iš Lietuvos, kartu su Maubelline New York, vyksime į Rygos Mados Savaitę, kur Maybelline turės savo dienos renginį, kuriame bus pristatytas naujas šūkis - "Make It Happen". Planuojama, kad renginyje bus daugiau nei 50 tinklaraštininkių iš visų Baltijos šalių. Nerealu ar ne? Tikrai su nekantrumu laukiu ir noriu viskuo pasidalinti su jumis, todėl tikrai paruošiu labai daug įrašų ir dar daugiau nuotraukų! Taip pat svarstau dėl vlogginimo, ar norėtumėt, kad padaryčiau viso savaitgalio vlogą? Nes jei atsiras norinčių - mielai tai padarysiu. 

Na, o kalbant apie mano derinį - vakar, Velykų Pirmadienį buvo tobulai graži ir šilta pavasarinė diena, todėl su broliu nusprendėme praleisti pusdienį mieste. Šiaip aš nesu didžiulė suknelių ar sijonų mėgėja, bei dėvetoja. Nesupraskit manęs neteisingai, sijonai ir suknelės yra labai gražu ir aš pavydžiu toms merginoms kuriuos sukneles ir sijonus mėgsta labiau ir nešioja dažniau nei kelnes, bet aš asnemiškai nesijaučiu labai patogiai ir gerai su sijonu ar suknele. Tačiau labai noriu tai pakeisti ir tiesiog verčiu save vilktis sukneles bei sijonus dažniau ir taip priprasti ir įprasti ir pradėti jaustis patogiai. Žodžiu, todėl šiam pusdieniui ir pasirinkau suknelę. Turiu pasakyti, kad jaučiaus gana gerai, manau juoda spalva viskam labai padėjo. Na ir manau, kad šį sezoną ir vasarą matysit tikrai daugiau derinių kuriuose dėvėsiu sukneles ar sijonus. Ką jūs mėgstat labiau? Sukneles ir sijonus ar kelnes? O gal irgi teko pratintis prie sijonų, kaip ir man dabar tenka? 


with love,
Inga

| shoes, dress ZARA | jacket STRADIVARIUS | bag PRIMARK | glasses ZERO UV | jewellery THE PEACH BOX | phone case SKINNY DIP LONDON | 







Happy Easter!

March 27, 2016


Hi everyone! So I just want to quickly wish you all a very happy Easter! Don't ever forget your traditions, spend this day surrounded by your family and just share love & joy to each other. Because that's all that matters! Be happy and make other people happy. Have a good Easter guys!

Metallic shoes - ootd VIDEO

March 26, 2016


Here is my latest outfit video as promised. Hope this way you will be able to take a better look to my outfit and to all the details. If you me doing outfit videos and you would like me to do more YouTube, please give this video a thumbs up and let me know in the comments! That's all for now and I will see you very soon with new posts!

ST. Moriz self tan review


Spring and warm sunny days means one - more distressed denim and showing off more skin. It's not a secret that after winter our skin is pale as white cheese. I am not an exception, although my tan is still holding on a bit since summer and I am not as pale as usual I would be at this time. And personally for me it is quite beautiful when the skin is nicely tanned. But I am not going on vacation any time soon & I don't want to go to tanning beds, because they dangerous to your skin. So I searched for an alternative. And one day while scrolling through TopBeauty webpage I saw these St. Moriz self tanning products. I have seen other bloggers barging about them so I decided to give it a try, because it is a healthier way to get a nice skin color than going to tanning beds. 

TopBeauty kindly send me the whole box of ST. Moriz products. As you can see in the picture I received Instant Leg Tanning Spray, Instant Wash Off Self Tan, long lasting Self Tanning Mousse, Exfoliating Body Scrub and a self tan applicator mitt. I haven't tied everything yet, but definitely will write about every single product as soon as I will try them out. For now I am gonna talk about Scrub and Instant Wash Off Tan.

So the reason why I tried the wash off self tan first is because I haven't used self tan products in ages and I was scared that I am not gonna apply it nice from the first time. But I guess the scrub that you have to use before applying the product made everything much easier. The tanning lotion blended out really well with the mitt. Also it was really easy to apply smoothly because the lotion is in dark brown color so you can see well where you have applied and where you haven't. Here in the picture bellow you can see a before & after effect. Amazing, right? I was happy with the result and it stayed on until I went to shower and washed it off. Also the product didn't left any stains on my clothes, so another huge plus!

Like I said I am really pleased with the result and now I feel more confident about using self tan and as soon as I finish writing this post, I will go to take a shower and then to apply a long lasting Self Tanning Mousse on my whole body (haven't decided about my face yet, but they can be used for face too!). Have you guys tried long lasting Self Tanning Mousses? Maybe you tried St. Moriz and can give me some advice on how to apply it evenly? Waiting for your comments! 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Atėjęs pavasaris ir saulėtos, šiltos dienos reiškia vieną - daugiau plėšytų džinsų ir tuo pačiu daug daugiau rodomo apnuoginto kūno. Ne paslaptis, kad po žiemos mūsų oda būna balta kaip sūris. Aš nesu išimtis ir taip pat per žiemą praradau gražų įdegį, nors turiu pripažinti, ka dar šiek tiek jo laikosi, nes nesu tokia balta kokia įprastai esu tokiu metų laiku. Na ir asmeniškai man gražiai ir tolygiai įdegusi oda yra labai gražu, bet į jokius šiltus kraštus greitu metu nevažiuoju, į soliariumus eiti irgi nenoriu, nes tai labai kenkia odai. O gražaus įdegio pavasariui vistiek norisi, todėl pradėjau ieškoti alternatyvų. Ir vieną dieną naršydama po TopBeauty internetinę parduotuvę, pamačiau šias St. Moriz savaiminio įdegio priemones. Pasiskaitinėjau kitų blogerių atsiliepimus ir be ilgesnių dvejonių nusprendžiau išbandyti, nes tai sveikesnis ir greitesnis būdas įgauti gražią kūno spavą, nei einant į soliariumus.

TopBeauty mielai man atsiuntė visą dėžę ST. Moriz priemonių. Iš nuotraukų galit pamatyt, kad gavau ( iš kairės į dešinę pirmoje nuotraukoje ) savaiminio įdegio purškiklį kojoms, nuplaunamą įdegio losjoną, ilgalaikes savaiminio įdegio putas, kūno šveitiklį ir savaiminio įdegio aplikatorių - pirštinę. Visų priemonių tikrai dar nespėjau išbandyti, bet tik išbandžius būtinai parašysiu atsiliepimus apie kiekvieną atskirai, na o šiandieną pakalbėsiu apie tai, ką jau išbandžiau - šveitiklį ir nuplaunamą savaiminio įdegio losjoną.

Priežastis kodėl pirmą nusprendžiau išbandyti nuplaunamą losjoną, o ne ilgalaikes putas labai paprasta - bijojau, kad nesugebėsiu tolygiai paskirstyti įdegio, nes savaiminio įdegio priemonių nenaudojau jau labai ilgą laiką. Tačiau esu įsitikinus, kad kūno šveitiklis, kuriuo reikia nušveisti savo kūną prieš naudojant įdegį tikrai palengvino darbą bei padėjo ir prisidėjo prie gražaus ir tolygaus  įdegio rezultato. Įdegio losjonas pasiskirstė tolygiai labai lengvai. Tiesa, jį paskirstyti labai padėjo ir tam skirtas aplikatorius ( aplikatorių tikrai patarčiau naudoti vien dėl to, kad apsaugoti savo delnus nuo atrodymo juokingai ir nešvariai ). Taip pat produktą paskirstyti tolygai buvo lengva ir dėl to, kad pats losjonas yra tamsiai rudos spalvos ( kas buvo kiek keista, nes įpratus esu prie bespalvių savaiminio įdegio kremų ), todėl labai gerai matėsi, kur produkto yra pakankamai, o kur jo dar šiek tiek reikia. Nuotraukoje galit pamatyti mano prieš ir po rezultatą. Aš esu labai labai patenkinta, ką manot jūs? Mano nuomone tai spalva labai super ( naudojau medium), kojos neatrodė per daug dirbtinai rudos ar per oranžinės. Pats įdegis išsilaikė puikiai visą dieną, o duše labai lengvai viskas nusiplovė. Kitas svarbus dalykas, kad pilnai susigėręs produktas nepaliko jokių dėmių ant drabužių.

Na ir kaip jau minėjau, rezultatu esu labai patenkinta ir dabar išbandžius nuplaunamą jaučiuos kur kas geriau dėl ilgalaikio savaiminio įdegio putų naudojimo. Ir tiesą pasakius baigus rašyti šį įrašą eisiu į dušą šveisti viso kūno ir tada bandyti tas ilagalikes įdegio putas and viso savo kūno, ne tik ant kojų ( dėl veido dar nenusprendžiau, bet šias priemones galima naudoti ir veido odai ). Man įdomu ar jūs dažnai naudojat savaiminio įdegio priemones? Galbūt kažkas iš jūsų išbandėt ir ST. Moriz firmos priemones? Lauksių jūsų atsiliepimų ir patarimų komentaruose!



Gold Metallic Shoes

March 25, 2016

Step by step finally Spring is coming to Lithuania as well and with a pleasure each day I am layering less and less clothing. I wasn't brave enough to put my coat aside, because early mornings are still cold as hell and I am leaving home at 7AM every single day, but I did packed all my winter shoes and put them safely to wait for next year and took all my Spring shoes out. So today I want to point out these metallic shoes for you. Metallic shoes and handbags are a must have this Spring and Summer. And my eyes saw these gorgeous golden shoes from Deichmann and right away I thought to myself, that they would be suitable for day time wear and night time too, that it is gonna be really easy to style them with everything. If you  are not a huge fan of golden color, you definitely can pick silver shoes or any other metallic color you like. All metallics are in style this season. They will look good with jeans, leather pants, shorts, dresses, white pants, anything! They are actually so easy to style, because they can be an accent of the whole outfit. Like I said, they go well with everything. Talking about my outfit - I must say it's a very safe outfit. I went to work, then to a meeting and after that for a scroll through the city. So it's practical and stylish at the same time. Not too fancy, not too extravagant. Lightly distressed denim jeans, cropped shirt with fun prints on it, golden shoes and white coat - all together made a really nice outfit. I love how golden shoes went really well together with white coat. Anyway, I hope that you like this outfit as much as I do and also, you can definitely wear something like that for Easter. I will definitely wear this outfit on Easter day when I will go to visit my grandparents. What you guys think? 

P.s soon I will post a video of this look, so keep an eye on my blog or my YouTube channel!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Pagaliau mažais žingsneliais atkeliauja pavasaris, o su juo kartu su džiaugsmu mažinu dėvimų drabužių sluoksnius. Palto dar į šoną padėti nerįsau, bet žieminius batus jau saugiai supakavau laukti kitų metų. Šiandieną noriu pabrėžti šio pavasario / vasaros “must have” -  metalo atspalvių batus. Mano akį patraukė šie auksiniai bateliai baltais padais – pamaniau sau, kad bus puikus variantas tiek dienai, tiek vakarui, nes tiks visur ir prie visko! Jei nepatinka auksiniai, gali dąsiai rinktis sidabro atspalvio batus. Neprašausi juos apsiaudama tiek prie džinsų, tiek prie odinių kelnių, suknelės, sijono. Žodžiu kaip ir minėjau, prie visko lengvai priderinami ir gali būti kaip pagrindinis derinio akcentas!

Na, o kalbant apie mano derinį, su kuriuo žygiavau į darbą, į svarbius susitikimus, bei vakarą su draugais, galiu pasakyti taip - tai patogu, saugu ir stilinga. Ne per daug puošnu darbui ir ne per paprasta vakarui mieste. Pasirinkau lengvai plėšytus džinsus, šiek tiek deriniui subtilumo suteikiau pasirinkdama žaismingus marškinius, na o derinio akcentais tapo auksiniai batai ir baltas paltas. Man asmeniškai šitas derinys labai patinka, ypač kaip šie auksiniai batai gražiai dera su baltu paltu. Taip pat šitoks derinys puikiai tinka ir ateinančioms Šv. Velykoms. Ir esu beveik 100% tikra, kad būtent šį derinį ir pasirinksiu važiuojant aplankyti senelių. Ką manote Jūs?

P.s greitu metu pasidalinsiu ir šio derinio vaizdo įrašu, čia savo tinklaraštyje bei YouTube paskyroje, tad nepraleiskite!

| shoes DEICHMANN | jeans, shirt ZARA | coat MANGO | bag RAW EDGE | jewellery THE PEACH BOX | 


Dessata hair brush || Hair care chat nr. 2

March 24, 2016

Let's be honest here, hairbrush is one of the important tool when it comes to a hair care. First, we brush our hair every single day ( I hope ) and I personally brush my hair like 8 times a day. So a good quality hairbrush is a must for me. Through the years I have tried a lot of different hairbrushes - with wooden bristles, with boar bristles, with mixed bristles and what so ever. I also tried Tangle Teezer, Macadamia no Tangle hairbrush and now I spotted Dessata hairbrush at Douglas store ( basically it's same as Tangle Teezer and Macadamia No Tangle, but not quite ) so I was really tempted to try it, so I got it haha ( well of course ). And I have to say - Tangle Teezer seemed a bit too soft for me so it didn't brushed my back hair well, so then I went for Macadamia No Tangle brush, which brushed my hair well, but was quite too hard for the head. And now I found that one and only - Dessata. First thing I love about it - size. Second - the length of bristles. They are longer than Tangle Tezzer or No Tangle brushes bristles, therefore it brushes your hair super well. Another thing I love about it is that it's not too soft and not too hard for the head, it feels nice when brushing your hair, kinda gives a massage for your head. And the last thing I love about it is the color option. It was really so hard to pick one! Although I wanted a black or a shiny golden one, but they didn't had at the time, so I went for bright pink one, which is still really nice. Anyway, if you have quite thick or frizzy / curly hair I really recommend this hairbrush for you, because for me this one is the best from all I have tried! But I am really interested to know which ones you guys tried and which hairbrush is your favorite and why? 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Pakalbėkim atvirai, plaukų šepetys yra viena iš svarbiausių plaukų priežiūros priemonių. Manau dauguma iš jūsų su tuo sutiks. Pirmiausiai tai mes šukuojamės savo plaukus kiekvieną mielą dieną (tikiuosi) ir tarkime asmeniškai aš savo plaukus šukuoju apie 8 kartus per dieną. Dėl to, ypač kokybiškas šepetys man yra būtinybė. Per ilgą laiką turėjau ir išbandžiau daugybę skirtingų šepečių. Tiek skirtingų dydžių, tiek su skirtingais šereliais : sintetiniais, natūraliais šerno šeriais, metaliniais, maišytais ir taip toliau. Taip pat išbandžiau ir Tangle Teezer bei Macadamia no Tangle šepečius, na o visai neseniai Douglas parduotuvėje pamačiau Dessata firmos šepečius ( tai tokio pačio tipo šepetys kaip Tangle Teezer ir Macadamia No Tangle ) ir žinoma buvau labai suintriguota išbandyti ir sulyginti su mano jau turimais šepečiais, todėl žinoma turėjau jį įsigyti ( o kaip gi kitaip ). Ir ką galiu pasakyti - mano turimas Tangle Teezer'is mano plaukam yra šiek tiek per minkštais šereliais, ta prasme aš jaučiu, kad man jis visų plaukų pilnai neiššukuoja. Na o Macadamia No Tangle pasirodė jau šiek tiek per daug kietas. Nors turiu pripažint, plaukus iššukavo žymiai geriau nei Tangle Teezeris. O išbandžius Dessata, supratau, kad atradau tą vieną vienintelį šepetį. Nei per minkštas, nei per kietas, šerelių ilgis irgi pats tas mano pūstis ir banguotis mėgstantiems plaukams. Tai kaip ir minėjau, man labai patinka šio šepečio šerelių kietumas / minkštumas, jų ilgis. Taip pat pačio šepečio dydis yra tobulas.  O šukuojantis jaučiuosi lyg man būtų daromas galvos masažas. Na ir paskutinis, galbūt ne esminis dalykas, bet man labai patiko didelis šių šepečių spalvų pasirinkimas. Tiesa, norėjau įsigyti juodą arba blizgantį auksinį, tačiau tuo metu jų prekyboje nebuvo likę, tad pasirinkau šį ryškiai rožinį, kuris taip pat yra labai gražus. Taigi, bendrai pasakius - mano pūstis ir banguotis linkusiems plaukams Dessata šepetys tiko geriausiai iš visų, todėl tikrai siūlau išbandyti jį visoms. Ir man dar labai įdomu sužinoti, kokius gi jūs šepečius naudojat, kurie jums labiausiai patinka? Gal jums su plastikiniais šereliais visai nepatinka, o renkatės su natūraliais šeriais? 


My hair care - Louise Galvin shampoo || getting rid of dandruff

March 20, 2016

From time to time I receive messages form you girls asking how do I take care of my hair, what products do I use and what so ever. So today I thought why not to share with you my recent discovery - Louise Galvin shampoo & conditioner. For the last 2-3 months I have been dealing with dandruff from drugstore shampoos and I have been trying to get rid of it in many different ways, but nothing really helped. Then I red online about this natural, sulfate, paraben, silicone, syntetic and fragrance free shampoo and I was quite intrigued by the reviews so I decided to give it a shot. With the shampoo I got a conditioner as well. And you know what? That first moment, when you wash off the shampoo and then the conditioner, that feeling you get on your hair is absolutely amazing. I was really impressed. Also, I love that this shampoo is all that bad stuff free, because I feel like from all the other shampoos my hair gets greasy faster, less shinny and etc. But that's not it. Believe it or not, but after 2 weeks of using, this shampoo helped me to get rid of that not wanted dandruff! So I am more than satisfied, I wash my hair every two or three days, and I am just loving the way my hair feels after washing it with these two products. Really recommending for all of you! I got them from DIJORA shop, go check it out, they offer some really nice prices!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Karts nuo karto sulaukiu žinučių su klausimais apie mano plaukų priežiūrą - kokius produktus naudoju, kaip dažnai plaunu savo galvą ir panašiai. Todėl šiandieną noriu pasidalinti nauju atradimu - Loise Galvin plaukų priežiūros linija. Pastratuosius 2-3 mėnesius labai stipriai kovojau su pleiskanomis, kurios atsirado nuo įprastų šampūnų. Išbandžiau labai daug ir įvairių priemonių, bet niekas iki galo nepadėjo. Tada pasiskaičiau internete apie šiuos natūralius, be sulfatų, druskų, parabenų ir kitų blogybių šampūnus ir likau ganėtinai suintriguota juos išbandyt. Aš juos gavau iš DIJORA parduotuvės, kur galima rasti daug gerų prekinių ženklų produktų už geras kainas. Taigi, žinot tą pirmą momentą, kai tik nuplauni šampūną ir kondicionierių nuo plaukų ir negali patikėti kokie švelnūs tavo plaukai? Tokį jausmą suteikė būtent šios priemonės. Likau visiškai sužavėta jau po pirmo naudojimo. Tiesa, esu pastebėjusi, kad mano plaukai jaučiasi daug maloniau kai naudoju šampūnus be sulfatų ir visų tų kitų blogybių. Be to, norit tikėkit norit ne, bet šitas šampūnas man padėjo atsikratyti tomis bjauriomis pleiskanomis! Tad esu labai labai patenkinta ir naudoju šį šampūną kas kartą plaudama galvą, t.y kas antrą arba trečią dieną. Ir tikrai nuoširdžiai esu patenkinta kaip mano plaukai atrodo naudojant šias dvi priemones. Todėl rekomenduoju toms kurių plaukai yra pažeisti ar galvos oda jautresnė ar toms, kurios tiesinasi plaukus keratinu. Nepasigailėsit!



Friday Outfit

March 19, 2016

So apparently Spring doesn't want to come to Lithuania at all. If you follow me on Instagram or Snapchat (Innas Corner) you might know that yesterday I went to Vilnius where I had a meeting with Vinted ambassadors and few fellow bloggers from Poland and Check Republic at Vinted office. More about that I will tell you either tomorrow or on monday and I was actually vlogging, so be prepared for that! 

Right now I want to show you the outfit that I wore. Well, since it was like 0 degrees I had to wear my winter coat again, big fluffy scarf to keep me warm. I totally ignored the fact that it's super cold and went for distressed denim and spring ish shoes. But I wasn't feeling like wearing all winter attire again, you know? 

Also, I am very satisfied with my Raw Edge handbag, because I had to carry with me a lot of things like camera, chargers, notebook, some makeup and what so ever. And without a struggle I was able to fit everything that I need into this envelope shoulder bag and it didn't even seemed overfilled or anything. Also it is always easier to carry a heavy handbag on your shoulder that in one hand. So like I said, super satisfied and super happy oh and even your laptop can fit it this bag with all the other stuff! Do you carry a lot of stuff with you or you are that type of person who can fit everything in a mini handbag? Cause I am definitely a big handbag lover that needs to carry half of my life with me!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Panašu, kad pavasaris visiškai nenori atkeliauti į Lietuvą. Jeigu sekat mane Instagram ar Snapchat ( Innas Corner), tai tikriausiai žinot, kad vakar visą dieną praleidau Vilniuje, kur turėjau labai malonų susitikimą Vinted ofise su Vinted  ambasadorėmis bei keliomis blogerėmis ir vlogerėmis iš Lenkijos bei Čekijos. Bet apie tai daugiau papasakosiu ryt ar poryt, taip pat visą dieną vakar vloginau ir žadu juo su jumis pasidalinti, tad būkit pasiruošę!

Na o dabar tiesiog dalinuosi keliomis nuotraukomis derinio, kurį pasirinkau vakar. Be jokių apmąstymų turėjau vilktis šiltą paltą ir kaklą pridengti dideliu šiltu šaliku, nes vakar oras nebuvo vienas maloniausiu, be to kad termometrai rodė maždaug apie 0 laipsnių, vėjas nusprendė irgi plaukus šiek tiek pavelti. Tiesa, renkantis kokius batus ar džinsus dėvėti - nusprendžiau visiškai ignoruoti tą faktą, kad lauke baisiai šalta ir pasirinkau plėšytus, visiškai kelius atidengiančius džinsus bei pavasarinius batus. Bet tiesiog negalėjau kitaip, nes visiškai neturėjau noro vilkėti visišką žiemišką outfitą.

Taip pat visos dienos metu negalėjau atsidžiaugti savo naująja rankine iš  Raw Edge, nes vakar teko su savimi pasiimti ganėtinai daug ir sunkių daiktų - kamera, objektyvai, pakrovėjai, makiažas ir t.t Ir dažnai būna gana sunku sutalpinti viską, be grūdimo, tačiau į šią voko formos rankinę viskas tipo kuo puikiausiai ir dar net buvo pakankamai daug vietos! O svarbiausia, kad iš šono žiūrint ji neatrodė perkrauta ar išsipūtusi, tai mano akimis yra didžiausias pliusas. Taip pat daug daiktų vežantis visada patogiau rankinė per petį, nei įprasta rankinė kurią tektų neštis rankoje. Tai kaip ir minėjau, esu labai patenktina ir jau žinau kad ją nešiosiu beveik kiekvieną mielą dieną. Beje, į ją telpa net ir nešiojamasis kompiuteris ! Todėl dar vienas didžiulis pliusas šiai rankinei. Na o jūs ar daug daiktų nešiojatės su savimi ar esate iš tų žmonių, kur būtiniausius dalykus sugeba sutalpint į mažiausią pasaulyje rankinę? Nes aš tai tikrai esu tas žmogus kuriam reikia turėti puse gyvenimo su savimi.

| jeans, shoes ZARA | coat MANGO | scarf NEW YORKER | bag RAW EDGE | bracelets THE PEACH BOX |



Healthy food & Detox juice


Hello guys! As most of you know, I am trying to eat as healthy as possible. And  like I mentioned in my previous food posts - I try to have breakfast every single morning even though I am not feeling hungry. Because breakfast is the most important meal in the day. Working and busy people will understand me now, that there is not always enough time for breakfast - maybe you overslept, got some extra stuff to do when getting ready or etc. Those days you rush out with empty stomach or you just grab something quick like a bagel to eat. Which is not good. Therefore, I have this quick breakfast idea, that takes only 1min to prepare and another minute to eat haha. And it's healthy! All you need is a bit of greek yogurt, few spoons of granola, one banana, chia seeds and dried cranberries. Also I like to have smoothies for breakfast and this Giraffe detox smoothie is a vitamin bomb that will make you feel full and happy until the lunch time! I have been drinking fruit smoothies and detox juices from Giraffe smoothies for the whole week. And I have to admit that I felt really good, I felt energized, healthy, happy and so on. So from now on I will definitely include some smoothies in my daily life. Tell me guys what you eat while you are in a rush, or you just simply skip breakfast ?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Labas visiems! Dauguma jau žinot ( nes minėjau tikrai ne kartą ) kad stengiuosi valgyti kuo sveikiau. Ir kaip minėjau ankstesniuose įrašuose - pusryčius stengiuosi pavalgyti visada, net tuomet kai nesijaučiu alkana. Kodėl? Nes pusryčiai yra svarbiausias dienos maistas. Pusryčiais pabudiname organizmą ir ruošiame jį visai ateinančiai dienai. Žodžiu, dirbantys, skubantys ir užsiėmę mane dabar supras, kad ne visada rytais būna pakankamai laiko sočių ir sveikų pusryčių paruošimui - galbūr pramiegojot, galbūt atsirado netikėtų darbelių kuriuos reikia prieš išbėgant iš namų padaryti. Tokiais atvejais dažnas iš mūsų įsimetam greit kokį sumuštinį, bandelę, ar kažką panašaus kas greit užkištų mūsų skrandį. O tai nėra gerai. Todėl aš vis ieškodama įdomių pusryčių idėjų atradau greitą, skanų ir sveikų pusryčių receptą. Šiuos pusryčius pasigaminti užtrunką vos vieną minutę, suvalgyti dar vieną. Ir išliksit sotūs iki pat pietų meto. Ir viskas ko reikia tai pora šaukštų graikiško jogurto, sauja granolos, vieno banano, šiek tiek čija sėklų ir keleto džiovintų spanguolių ( džiovintos spanguolės ir graikiškas jogurtas yra tobulas derinys!). Taip pat pusryčių metu vietoje kavos stengiuosi geriau rinktis vaisių kokteilius ar detoksikacines sultis. Šios Giraffe sultys yra tikra vitaminų bomba! Ir visai neseniai dariau eksperimentą - gėriau sveikuoliškas Giraffe sultis ir kokteilius visą savaitę ir stebėjau savo būseną. Žinokit turiu pripažinti, kad tą savaitę jaučiausi žvalesnė, energingesnė ir šiaip geresnės būsenos. Todėl nuo šiol tikrai įtrauksiu į savo maisto racionalą ir Giraffe sultis bei kokteilius. O ką jūs valgot pusryčiams tomis dienomis kai visiškai nėra laiko? Ar tiesiog praleidžiate ir pusryčių nevalgot?



Is it Spring yet?

March 15, 2016

Finally Sunday was not just a regular calendar spring day, but the weather actually reminded of Spring. Therefore I went out to the city for some nice walks, for coffee and of course I had to grab my camera so I could get some pics of my spring-ish outfit for you guys!

And finally after a lot of planning I met with my dear Ruta! We had a lovely afternoon with lots of walking and even more laughing. Also she is a very talented photographer, so make sure to check her out here. And I have to say ginormous thank to her for making these beautiful pictures of me!

Now, let's take a look to my outfit. First of all, Spring is the best season for accessories - scarfs, sunnies, bracelets, earrings and what so ever. And I already found my favorites for this spring season - Zero UV sunglasses and two rose gold bracelets from The Peach Box (more about them here). Do you guys have any glasses from Zero UV or jewelry from The Peach Box? I was really amazed with the quality! How about you? Also I was super happy that I had a chance to wear this oldie but goodie ZARA jacket. Finally not a coat or warm parka - but a light (still warm though) jacket! I honestly missed warm and sunny days like crazy. The rain was starting to drive me crazy. Although, I shouldn't get too excited, because the weather guy said that bad weather will come back real soon... I really ant to start ignoring this weather and wear some bright colors like pink, white pants, bright metallic shoes and stuff. Would that look weird? 

Anyway, thats enough of talking for today, hope you like pics and you find them inspiring. And I will see you all very soon with new posts! 

Kisses, Inga



The Peach Box jewelry

March 13, 2016

Hey beauties ! So International women's day passed, but for sure it left something quite pretty and exciting behind that makes me super happy. I hope you all girls had a lovely day on March 8th. like I did. 

So I received this beautiful bouquet of tulips and then the post man came with a little package for me. And when I opened it... guys... I froze for like literally 10 minutes. I was just standing there and staring at the beauty of these two rose gold bracelets from The Peach Box. I am wearing them both every single day, because they look amazing, stylish, expensive and the quality is just absolutely amazing! For sure they will be my spring to go jewelry! 

I picked this skinny roman empress bangle (here) and suspended crystal bezel bracelet (here). To be honest with you, I was quite worried that they wont fit well, because I have the skinniest wrist you can imagine and usually all bangles and bracelets are too big for me. But these are made so well and they both fit me perfectly! And this made me even happier haha. Because finally I wound a place for jewelry that actually fits me.

Anyway, I feel like these two pieces will go well with a rose gold color watch as well ( need to get it soon!) and I think it will go perfectly with any outfit. Oh also, they come in super cute and fancy packaging! That looks quite awesome on a dressing table. Just pure perfection! 

Oh and I have a 15% off discount code tpb-innas_corner it is valid until the end of April, so use it if you are planning to buy something from The peach box! And I really highly recommend it because the quality is amazing. 

Kisses, Inga