Denim Jacket & Pop of red

May 24, 2017


Aš ir vėl sakau labas visiems ir grįžtu čia su nauju, man galbūt kiek neįprastu drabužių pasirinkimu. Žodžiu, tas jausmas, kai po truputį nuovargis pradeda spardytis ir tau pats metas būtų padėt viską į šalį ir eiti pagaliau pamiegoti daugiau nei 5h per parą, bet tu vistiek nori smagiai praleisti savaitgalį ir nenori būti nuobodi ir sėdėti namie, miegoti tokią gražią dieną... Tai va būtent taip jausdamasi atsikėliau šeštadienį. Atrodė, kad kaip ir galėčiau pragulėt visą dieną lovoj be sąžinės graužaties, bet viduje kažkas neleido. Tad atsikėlusi, papusryčiavusi, kad ir nelabai sveikai skubėjau į sporto salę, kur beje visai stipriai pasportavau, bet tuo pačiu ir pasikroviau energijos. Tuomet grįžusi namo prisėdau prie darbų ir supratau, kad šiandien dirbti negaliu, kai už lango švietė saulė ir buvo toks geras oras. Tad nusprendžiau pasikalbinti kelis draugus ir smagiai praleisti laiką mieste. 

Planavome keliauti pasižiūrėti kas gero vyko Hansa dienose, apeiti aplink senamiestį, kažkur ramiai prisėsti ir pasedėti. Todėl žinojau, kad noriu apsirengti kažką stilingai, bet patogiai. Labai ilgai stovėjau ir žiūrėjau į spintą nežinodama ką rengtis. Žinojau, kad noriu avėti raudonus sportinius batelius, kurie yra itin patogūs ir dryžuotus su siuvinėjimais marškinėlius. Kadangi oras buvo pasakiškas ir visai neturėjau noro dėvėti kažką tamsaus, išsitraukiau iš spintos glūdumos baltas kelnes. Peržvelgus pasirinkimus, juos užsivilkus supratau, kad visai gerai čia gi atrodo viskas kartu. Dar išbėgdama iš namų svarsčiau imti juodą ar baltą odinę striukę, bet tada pagalvojau, kad visai gerai man čia žiūrėtūsi džinsinis švarkas, tik bėda, kad aš tokio neturiu. O ar tikrai bėda? Pasirodo ne. Reikia tik parašyti daugui ir gražiai paprašyti, kad paskolintų džinsinį švarką ( kuris manau man tinka labiau nei jam )  ir tuo pačiu įamžintų mano derinį.  Tiesa, švarką pasilikau, atsiprašau drauge mielas ! 


\\ Hello again! I am back here with another outfit, that I wore last weekend. You know that feeling, when you are getting so tired that it seems like you could literally spend all day in bed, but then you see that weather outside is simply wonderful and you don't really want to waste such a gorgeous day sitting home and you would better go to chill with your friends? This is exactly how I felt on saturday.  So I woke up, I went straight to the gym, after that I came back home and organised a little day out with friends. 

We planned on going to Hansa days in my hometown Kaunas, to look around, see whats going on there and then to sit somewhere to chill. Since I knew we will walk a bit, I wanted to wear something stylish but comfortable as well. I looked at my shoes & I decided that I want to wear red sneakers today. Also I wanted to put on my new stripped with embroidery top. Because I didn't wanted to wear anything dark, I decided on wearing my beloved white pants. Then I realized that denim jacket would totally kill this outfit and would look absolutely stunning. The problem is that I don't have a denim jacket. But that's not a problem! A friend of mine owns this gorgeous denim jacket that you see in the pics and I asked him to borrow it to me, because I really love this jacket! And I think it fits me better than him haha. Anyway, so that is my final look that  I absolutely loved. What you think? Oh and I am keeping that jacket haha! Sorry my friend !



denim jacket NEXT | top ZARA | pants STRADIVARIUS | shoes, bag DEICHMANN | watch DANIEL WELLINGTON






2 comments on "Denim Jacket & Pop of red"
  1. Kokie batai!!! Matau, kad Deichmann, bet iš kurios batų parduotuvės pirkta ir kiek kainavo? Atrodo LABAI gerai. Dievu spalvas, bet nemėgstu margumynų - man labiausiai patinka va tokie akcentai, kaip ryškūs batai ar kokia ryški kepurė - atrodo labai efektingai, nenuobodžiai ir taip.. gaiviai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. As juos pirkau kauno akropolyje, bet tikiu, kad ju yra visur! Cia vty firmos batai ir kaina juokinga, vos 15euru!

      Delete