White leather biker jacket

May 31, 2017



 Prieš maždaug dvi savaites teko lankytis Vilniuje. Kartu su Karolina ( Marsova Moda ) ir Leticija ( SugarBones TV ) vykome į Audimo naujos kapsulinės kolekcijos "Audimas by Kristi Andress" pristatymą. Apie renginį nekalbėsiu, buvo gana smagu, pasimatavome ir išsirinkome kelis rūbelius iš naujos kolekcijos, susipažinome su Audimo PR atstovais. Renginio metu filmavau pirmąjį vlogą. Jis tikrai bus! Tik bus sujungtas su kita diena.

Po renginio visos trys kauniškės nuėjome į Take Away ir skaniai, bei gana sveikai papietavome. Skaniai pavalgiusios važiavome iki centro, katedros aikštės, nes norėjome įamžinti savo derinius ir žinojome, kad ten - labai fotogeniška aplinka. Visai netikėtai radome nemokamą parkavimo vietą - šalia muziejaus. Pasistačiusios automobilį žingsniavome iki valdovų rūmų kiemelio - kur aplinka puikiai tiko nuotraukoms. 

Prieš pat išvykstant namo dar nusprendėme įsiamžinti visos trys. Čia aišku be juoko iki ašarų neapsiėjome. Dėka mano olympus pen generation (epl7) fotiko, sugebėjome padaryti gražių bendrų nuotraukų iš kurių tą vieną vienintelę buvo labai sunku išsirinkti ( Leticija užtruko puse kelio į Kauną iš Vilniaus, kol išsirinko :D ) 

O pabaigai noriu aptarti savo aprangos pasirinkimą tai dienai - laisvos žirniukais dekoruotos kelnės, balta palaidinė, balta biker tipo striukė, sidabriniai batai ir balta kuprinė. Renkantis aprangą galvojau tik apie patogumą, kadangi iki Vilniaus vairavau aš ir žinojau, kad gali tekti daug pasivaikščioti. Galiausiai savo aprangos pasirinkimu labai džiaugiausi, nes jaučiausi patogiai, savame kailyje. Todėl vis labiau pradedu galvoti, kad viskas slypi paprastume!


shoes ECCO |  pants ZARA | jacket ZARA | top NEW YORKER | watch DANIEL WELLINGTON | bracelet PANDORA 

1 comment on "White leather biker jacket"
  1. Great write-up, I am a big believer in commenting on blogs to inform the blog writers know that they’ve added something worthwhile to the world wide web!..
    slip on shoes

    ReplyDelete