Festival Mood : Granatos Live 2017

August 8, 2017

Šį savaitgalį Rumšiškių buities muziejaus teritoriją, tikrąja to žodžio prasme, nusiaubė vienas populiariausių festivalių Lietuvoje - Granatos Live 2017. Čia pirmą kartą teko sudalyvauti ir man. Nors eidama į renginį nesitikėjau nieko ir galvojau, kad man ne visai čia patiks... Bet gavosi taip, kad man netgi labai patiko ir praleidau vieną tikrai įspūdingai gerą savaitgalį. Manau būtų nepatikę tuo atveju, jei būtų reikėję miegoti palapinėje. Miegojimas namelyje ant ratų buvo tikrai tobulas sprendimas, nes išvengėme triukšmingų kaimynų, girtų paklydėlių ir drėgnos žemės. 

Į patį vestivalį atvykau automobiliu, kūrį teko statyti ne labai įspūdingoje, mokomoje "aikštelėje". Na tai tiesiog buvo atitverta pieva, už kurią teko susimokėti 10 eurų. Bet mašina tris dienas atstovėjo saugiai ( kiek su nuo gaisro pakritusiais pelenais ant jos), parkinge dirbę žmonės su darbu tvarkėsi puikiai ir spustyse stovėti, bei belenkaip mašinos statyti neteko, todėl priekaištų tikrai neturiu. 

Vienas dalykas kuris nepatiko, tai temptis daiktus iki kempingo vietos, eiti pievomis ir lipti kalneliais. Buvo tikrai sunku, bet pilnai suprantu, kad prie pat privažiuoti visiem negali leisti, nes tada renginys būtų mašinų spustyje. 

O dabar apie patį renginį - čia buvo visko. Maisto gėrmų ir pramogų pasirinkimas buvo tikrai platus, nuo picų iki aštrių traškių visštienų, gėrimai vyravo nuo sulčių, šaltų kavų iki visokių alkoholinių kokteilių. Mes žinoma turėjome atsivežę nemažai savo maisto, bet burgeriais visgi susigundėme. Burgeris 5 eurai, bulvytės 2 eurai . Nuotraukoje galbūt ir atrodo skaniai, bet kainos atžvilgiu, burgeris tikrai buvo prastas. Na bet gi ne valgyti ir maisto vertinti čia susurinkom.

Įdomiausia ir smagiausia dalis - koncertai. Aš labiausiai norėjau išgirsti ir pamatyti šių metų Deichmann pavasario kolekcijos veidą - Ellie Goulding. Ta proga, net ir avėjau jos kolekcijos batus - juodas espadriles pintu padu.  Prie jų derinau mėlynus, džinsinius, plėšytus džinsus, baltus marškinėlius, bei derinio žvaigžde tapusį kutukais dekoruotą švarką. Ar vykčiau į festivalį antrą kartą? Tikrai taip! O ar jūs buvot? Ar patiko?

Ačiū Darjai iš Luscious - Style už gerą kompaniją ir žinoma derinio foto! Ačiū Deichmann komandai už kvietimus ir nuostabų savaitgalį!



shoes DEICHMANN | shorts ZARA | top BOOHOO | glasses OPTOMETRIJOS CENTRAS | 


Post Comment
Post a Comment