Smashbox : my all time favorites

August 19, 2017


Apie Smashbox kosmetikos egzistavimą žinojau jau seniai, daugiausiai iš YouTube, bet pati šį brendą pradėjau naudoti bevek prieš metus. Nuo to laiko pro mano rankas praėjo daugybė įvairių priemonių - kreminės pudros, birios pudros, tušas, antakių pieštukas, lūpdažis ir panašiai. O šiandien drąsiai galiu supažindinti jus su savo mėgstamiausiomis priemonėmis, bei keliomis naujienomis, kurios jau spėjo įsipatoginti mano mėgstamiausiuose.



1. Smashbox Radiance Photo Finish Foundation Primer - tai Smashbox kosmetikos naujiena. Tai kreminė makiažo bazė, kuri suteikia veidui gražaus ir vasariško spindėsio. Teigiama, kad išsilaiko 24 valandas. Sudėtyje turi taukmedžio sviesto, todėl maloniai drėkina odą. Aš šią bazę tepu tik ant skruostų, kadangi mano T zona ir taip žvilga pakankamai, bet skruostų srityje žerėjimo norisi daugiau. Dažnai priemonės šiek tiek dedu ir prieš šešėlių bazę, kad suteikti akies vokui gražaus ir natūralaus švytėjimo. Priemonė malonios satininės tekstūros, tepasi ir sklaidosi tolygiai, odą išlygina ir padaro natūraliai švytinčią, lyg būtų apšviesta saulėje. Labiausiai patiko, kad nekemša porų, nejuda, ir tikrai išieka 24 valandas!


2. Smashbox + Casey Holmes Spotlight Palette. Tai taip pat yra visiška Smashbox kosmetikos naujiena. Paletė susideda iš trijų highlighterio spalvyčių - Turn it on pearl, Crank it up pearl ir Blow a fuse pearl. Pirmoji - turn it on pearl spalvytė yra šviesesnė šampaninė, turinti labai smulkias žėrinčias detales. Puikiai tinkanti dienos metui, kas dienai paryškinti ir pagražinti skruostikaulius, antakio linkį, viršutinei lūpai, nosies galiukui. Ši spalva yra mano mėgiamiausiai ir labiausiai naudojama. Antroji - crank it up pearl yra rožinio šampano atspalvio ir savyje turi stambesnių ir labiau žėrinčių dalelių. Taip pat tinkama dienos metui, dažnai šią spalvą maišau su pirmaja skruostam paryškinti. Tinka ir vakarui, kai norisi ryškesnio, bet vis dar subtilaus highlighterio. Na ir paskutinė - blow a fuse pearl spalva yra labiau rožinio aukso atspalvio su stambiom ir labai labai žėrinčiom dalelėm! Tobulai tinka drąsiom merginom vakaro metu, vakarėliams, renginiams, ypač festivaliams. Šia spalva savo skruostus negailėdama blizginau festivalio Granatos Live metu. Vakaro metu, prie visų scenos šviesų mano skruostai žibėjo labiau nei kai kurios ant scenos buvusios žvaigždės ir dėl to tik džiaugiuos! Bendrai kalbant - visos spalvos yra pigmentuotos, subtilaus ir gražaus žerėjimo, sklaidosi tobulai ir išlieka lygiai taip pat tobulai. Ar tai vienas geriausių mano kada nrs gyvenime bandytų highlighterių? Visiškai taip.





3. Smashbox Photo Matte Eyes - šešėlių, akių linijos pravedimo ir antakių paletė. Tai turbūt viena optimaliausių palečių. Ją sudaro 14 spalvų. Visos 14 yra tinkamos naudojimui kaip akių šešėliai, 2 iš jų puikiai gali būti panaudojamos kaip akių pravedimas ( "haze" ir "blackout" spalvos, nes yra stipriai pigmentuotos ), 5 puikiai pritaikytos antakių paryškinimui ( "desert", "earthy", "suede", "dune", "grounded" ), na ir 3 spalvos ( "canyon", "jolt", "ditch" ) gali būt pritaikomos visiem trim dalykam. Aš šią paletę daugiausiai naudoju kas dienai, darbui. Visos spalvos joje yra žemės tonų, matinės, yra tiek šiltų, tiek šaltų atspalvių, stipriai pigmentuotos ir gali būti naudojamos tiek įprastai, tiek šlapiu efektu. Jei kur nors keliauju - ši paletė visada keliauja su manimi, nes tada galiu neimti papildomai sveriančio antakių pieštuko ar kelių akių linijos pieštukų. Šešėliais su šešėlių baze ( apie kurią papasakosiu žemiau ) laiko tikrai labai gerai ir ilgai. Na ir paletė pakuotėje atkeliauja kartu su dvipusiu šepetėliu, kuris yra labai malonus naudojimui. 




4. Smashbox Always On Gel Liner - tai ir vėl Smashboxo naujiena, gelinis akių pieštukas, kuris yra ne tik itin minkštos ir malonios tekstūros, bet ir vandeniui atsparus. Maniškis - mėlynos "bouncer" spalvos. Tai labai pigmentuota ir gan ryški mėlyna spalva, kuri iš pradžių gali pasirodyti per daug iššokančiai, bet tinkamai pritaikius, padės sukurti didžiausios stileivos įvaizdį. Pieštukas yra minkštas ir lengvai naudojamas, juo galima nubrėžti tiek ploną liniją, tiek storesnę, o jei noris dramatiškesnio įvaizdžio,pieštuką galima net ir išsklaidyti, nes keletą sekundžių jis dar būna kreminės konsistencijos, o po minutės - visiškai atsparus vandeniui ir sunkiai nuvalomas! Šį pieštuką naudojau irgi Granatose, ir dideliame karštyje, šokant kaip išprotėjusiai ir net nuėjus miegoti su makiažu šis pieštukas sugebėjo išlikti savo vietoje visą parą. Tad nekantrauju įsigyti ir daugiau šio pieštuko spalvų, nes kokybės ir kainos santykis - tobulas.




5. Smashbox 24 Hour Photo Finish shadow primer - šešėlių bazė, kurią naudoju beveik kiekvieną dieną, nuo pat spalio mėnesio. Vien tai turėtų pasakyti, kad priemonė naudojasi skalsiai, todėl 23 eurai, už priemonę, kurios užteks metams - tikrai nėra daug. Šešėliai tikrai išlieka ilgai, nepasakyčiau, kad 24 valandas, bet 8-10 valandų (priklausomai nuo oro sąlygų) tai tikrai. Į darbą drąsiai dažau akis šešėliais, nes nebijau, kad į darbo pabaigą šešėliai bus subėgę ir atrodys baisiai. Tiesa, akių pravedimas taip pat išsilaiko tobulai su šia baze. Nejuda, neapibėga. Bandžiau šią bazę tiek su įprastais turmais šešėliais, tiek su Smashbox šešėliais ir efektas lygiai toks pats geras. Žodžiu, šitai priemonei duočiau 300 taškų iš 100 :)


6. Smashox Photo Finish Foundation Primer - priemonė, kuri gelbsti mane švenčių, renginių, fotosesijų metu. Kas dienai šios priemonės nenaudoju, nes ji yra silikono pagrindu, tad gali šiek tiek kimšti poras ir neleisti odai kvėpuoti. Bet dienomis, kai tiesiog reikia, kad makiažas tobulai išsilaikytų nuo pat ryto iki .... vėl ryto, ši priemonė yra būtinybė. Pirmiausiai ši bazė užmaskuoja poras, užpildo raukšleles, todėl akimirksniu oda atrodo lygesnė ir gražesnė. Veidas tampa švelnus ir malonus. Prie jos makiažo pagrindas labai gerai "prilimpa" ir užsitvirtina, nesubėga net po ilgos dienos. O svarbiausia, oda nepradeda blizgėti, išlieka gražiai matinė beveik visą dieną. Todėl labai rekomenduoju šią bazę tiek sausos odos savininkėms, o ypač riebiaodėms kaip aš.


7. Smashbox Always On Liquid Lipstick (spalva thrill seeker) - visiškai nerealūs ryškios koralinės spalvos skysti lūpų dažai. Pamačius spalvą iš pirmo žvilgsnio pagalvojau - ne. Ši spalva tikrai ne man. O bet tačiau, sukūrus tinkamą, šiltą, ryškų makiažą, gerai parinkus akių šešėlius ar tiesiog akių pravedimą, pritaikius aprangą, šie lūpų dažai atrodo NEREALIAI. (makiažą greitu metu parodysiu!) Man labai patiko aplikatorius - storas, širdelės formos, minkštas ir labai tikslus, Su juo lengvai pavyksta pasidažyti ir nereikia jokio pieštuko. Dažai neišbėga už lūpų kontūro, nesausina lūpų ir išlieka gana ilgai. Nusivalgo taip pat gražiai, neišmurzina viso veido, kas yra didelis pliusas. Pasidažius (greičiausiai dėl spalvos) lūpos atrodo akivaizdžiai putlesnės. O spalva manau visiškai tinka tiek vasarai, tiek rudeniui. Ar rekomenduoju? Taip. Pati jau varvinu akį į dvi spalvas rudeniui / žiemai "chill zone" ir "miss conduct".

Smashbox kosmetikos Lietuvoje įsigyti galima visose Douglas parduotuvėse, bei Douglas internetinėje parduotuvėje : https://www.douglas.lt/smashbox
Post Comment
Post a Comment