Autumn / Winter skincare routine with Origins Ginzing

November 20, 2017


Šaltuoju sezono metu, o ypatingai žiemą, kai Lietuvoje būna žvarbūs vėjai ir dideli šalčiai, labai svarbu yra gerai prižiūrėti, pamaitinti ir paruošti, bei apsaugoti odą. Maniškė yra ypatingai reikli. Skruostai sausėja, bei pradeda šerpetoti nuo žvarbaus vėjo, T zona riebi ir blizga kaip žiburys, bet tuo pačiu dažnai ir šerpetoja, vėlgi nuo žvarbaus vėjo. Tad stengiuosi kiekvieną rytą ir vakarą maitinti odą.

Pastaruoju metu labai pamilau Origins GinZing liniją. Ji tinka tiek sausai tiek riebiai odai. Pirmą kartą apie šią liniją išgirdau ir vienos populiarios youtuberės - Ingrid Nilsen. Ji ypatingai gyrė šios linijos paakių kremą, todėl labai norėjau viską išbandyti pati.

Pradėsiu nuo Origins Ginzing Ultra Hydrating Energy Boosting cream. Pirmiausiai noriu paminėti, kad visi šie kremai tyri labai malonų ir skanų apelsinų/mandarinų kvapą, todėl kas kartą tepantis, kvepia kalėdom! Šį kremą naudoju vakarais, ant visiškai švarios odos, prieš einant miegoti. Jis yra įprastos kreminės tekstūros, ne itin riebus, bet tobulas drėkinimui. Atsikėlus ryte oda būna malonu ir švelni. Neberia, nealergizuoja ir nepadaro odos riebios. Viskas susigeria labai greitai ir gerai.






Toliau - žymusis Origins Ginzing refreshing eye cream to brighten and depuf paakių kremas. Šis kremas turi švelnų rožinį atspalvį, lyg perlamutrą. Kas rytą šio kremuko nedideliu kiekiu tepu paakius. Jie akimirksniu atrodo šviesesni, gyvesni, ne tokie pavargę, čia turbūt stebuklus daro tas rožinis kremuko atspalvis Taip pat jis padeda greičiau rytiniui akių patinimui pradingti. Mano paakiai yra gan linkę į mėlynumą, todėl šitas paakių kremas man lyg stebuklas! Tuo pačiu maloniai ir padrėkina ir maitina paakius, apsaugo nuo atsirandančių mimikos raukšlyčių. Tai bene vienas geriausių mano bandytų paakių kremų!




Na ir galiausiai - kremas kurį naudoju kiekvieną rytą, tai Origins Ginzing Energy Boosting Gel Moisturizer Jį naudoju rytais dėl lengvesnės gelinės tektstūros. Drėkina odą tobulai ir pakankamai prieš dengiant odą makiažu. Gelinė tekstūra ryte suteikia labai malonų jausmą, lyg teptum vėsų vandenį ant veido. Tobulai susigeria į odą ir nedaro jos riebios, nepalieka blizgančios. Visam veidui bei kaklui sudrėkinti uženkta labai nedidelio kiekio, todėl naudojasi skalsiai ir tikrai pakanka ilgam. Taip pat nealergiuoja odos, neberia. 

Turint riebią veido odą būna labai sunku išsirinkti ir atrasti tuos kelis gerus kremus, kurie tikrai tiks. Tokie kurie pakankamai drėkintų sausesnes veido vietas, kaip skruostai, bet tuo pačiu ir nepadarytų meškos paslaugos su per dideliu drėkinimu ir taip riebiai t zonai. Tai būtent šita linija man kolkas tiko ir patiko labiausiai iš visų bandytų. 




Post Comment
Post a Comment