Bloggers brunch with SMASHBOX at SUGAMOUR

November 18, 2017



Penktadienio ankstyvų rytą susiruošusi viavau į Vilnių. Išvažiavau iš namų kiek įmanoma anksčiau, kad atvykčiau į Vilnių laiku, kad galėčiau neskubėdama susirasti parkingą, bei kiek anksčiau ateiti į renginį pasidaryti nuotraukų prieš viskam prasidedant. Realybė tokia : išvažiavau tikrai anksčiau, bet ties Vilniumi strigau didžiausiame kamštyje, per Vilnių važiavau lyg pametusi galvą, pasiparkavau prie pat renginio, nes tiesiog nebuvo kada sukt galvos ir ieškot kur geriau, o į renginį atėjau 15 minučių vėluodama. 

Blogeriškas brunchas su Smashbox kosmetika ir Smashbox visažistu Sebastian buvo labai smagus. Susipažinome su naujais šios kosmetikos primeriais, kurie beje, atrodo visiškai nerealūs, tad nekantrauju juos išbandyti pati ir papasakoti įspūdžius, nes originalūs jų primeriai, yra tobuli, tad to paties tikiuos ir iš šitų naujienų!

Taip pat buvo pristatyti ir naujieji skysti lūpų dažai - Be Legendary Metallic ir Be Legendary High Pigment. Metallic lūpų dažai yra tiesiog nerealūs, spalvos, žerėjimas, pigmentacija. Labiausiai patiko raudona ir nepatikėsit, bet mėlynos spalvos dažai! Juos visus būtinai parodysiu kitame įraše ar šventiniam makiaže.

O pačiame renginyje mus pasitiko su skania Sugamour kava, bei desertukais ir vieno kasnio užkandžiukais, gera nuotaika ir žinoma dovanomis.  Tos pora valandų prabėgo labai greitai ir smagiai. Po visko sėdom ant sofutės pasidaryti nuotraukų, aš žinoma sugebėjau pusėje nuotraukų laikyti PARTY balionus blogąja puse, nu tipo vietoj Party gavosi ytrap... Paskutinėje nuotraukoje atspindi reakcija tą suvokus.

Ačiū Smashbox komandai už nuostabų laiką! 




Post Comment
Post a Comment